Cremă Tom Yam Kung (supă thailandeză fierbinte și acră cu creveți)

Cremă Tom Yam Kung (supă thailandeză fierbinte și acră cu creveți)
Rețeta cremoasă Tom Yam Kung (supă thailandeză fierbinte și acră cu creveți) este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 2 porții cu 473 calorii, 62g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $10.2 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Toamna. 277 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de pește, frunze de coriandru ușor ambalate, bulion de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Supă caldă și acră, și Supă fierbinte și acră de creveți cu tăiței și ierburi thailandeze.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere foarte blândă la foc mediu. Reglați temperatura astfel încât lichidul să fiarbă abia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați frunzele de lămâie, galangal și tei de kaffir în bulion; continuați să monitorizați temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați ciupercile și amestecați în nam Prik Pao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați sos de pește, urmat de ardei iute zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Pe măsură ce bulionul fierbe ușor, coborâți creveții în el. Măriți puțin focul pentru a menține bulionul la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand crevetii s-au intarit usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați lapte, gătiți până fierbe și scoateți-l de pe foc. Condimentează supa cu suc de lămâie și sos de pește după gust. Se amestecă frunzele de coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista