Cremă roșie uscată la soare-tapenadă răspândită

Răspândirea cremoasă de roșii uscate la soare-Tapenade ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, busuioc, jumătăți de roșii uscate la soare extra-umede și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele cu un mixer electric la viteză medie până când sunt combinate bine. Acoperiți și răciți până când este gata de servit. A se păstra la frigider într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Gia Russa Olive Bruschetta Topping și California Sun-Dry Sun dried tomatoes halfes.
Roșii cremoase uscate la soare-Tapenade Crostini: Preîncălziți cuptorul la 35
Felie subțire 1 (16-oz.) Baghetă de pâine franceză.
Răspândiți aproximativ 1 lingură. Roșie cremoasă uscată la soare-tapenadă
Se întinde pe fiecare felie de baghetă. Aranjați pe o foaie de copt.
Coaceți 10 minute. Face 6 porții de aperitiv; pregătire: 10 min.,
Pizza Canadiană Bacon-tomate-Tapenade: Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți 1 cană de roșii cremoase uscate la soare-tapenadă
Răspândit peste 1 (14-oz.) crustă de pizza italiană pre-coaptă.
Așezați crusta pe o foaie de copt.
Se presară cu 5 felii de slănină Canadiană, tăiate în fâșii subțiri (aproximativ 1 cană); 1 cană inimi de anghinare tocate; 3/4 cană jumătăți de roșii de struguri; și 2 linguri. parmezan ras.
Coaceți 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Face 4 până la 6 porții; pregătire: 15 min.,