Cremă Kale cu șobolani caramelizați
Creamed Kale cu șobolani caramelizați este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 597 calorii. Un amestec de făină, sare și piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Spanac cremă cu șalotă crocantă, Steakhouse cremă de spanac cu ceapă eșalotă crocante, și Ceapă Eșalotă Caramelizată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Bateți făina și gătiți timp de 2 până la 3 minute, fără a permite amestecului să obțină nicio culoare.
Bateți laptele cald și gătiți până se îngroașă. Condimentează cu nucșoară și sare și piper, după gust. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Între timp, aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Adăugați varza și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare și apoi reveniți la oală.
Adăugați sosul de smântână și gătiți până se amestecă aromele, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Placă cremă kale și apoi top cu eșalotă caramelizate.
Topiți untul și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când încep să se rumenească peste tot, aproximativ 10 minute.