Cremă de supă de migdale

Cremă de supă de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de supă de migdale. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 402 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de migdale sfărâmate, smântână grea, Buzdugan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Supă de castraveți de Avocado crud răcită în cremă de migdale, Almond Torte Mascarpone inghetata cu unt brun migdale Crunch, și Șampanie de migdale pere fierte cu frișcă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul și țelina; gătiți și amestecați până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se toarnă bulion de pui, se crește focul la mediu-înalt și se aduce la foc mic. Se amestecă untul de migdale până se dizolvă și se condimentează cu Buzdugan. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când țelina este fragedă, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
BuzduganBuzdugan
4
Odată ce țelina este fragedă, opriți focul și lăsați supa să stea acoperită timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Curățați cu grijă supa caldă până se omogenizează folosind un blender sau un blender de imersie; se toarnă printr-o sită într-o cratiță curată. Se amestecă smântâna și se pune la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți până la cald, având grijă să nu aduceți la fierbere sau altfel crema se va coagula. Condimentează cu sare după gust; se servește garnisit cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista