Cremă De Supă De Castane

Crema de supă de castane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1037 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, castane, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de castane cu cremă Grappa, Supă de castane prăjite cu cremă de cimbru, și Supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere.
Instrucțiuni
Așezați castanele și apa pentru a le acoperi într-un cuptor olandez mic; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 20 de minute.
Se ia de pe foc; se scurge și se răcește.
Scoateți cojile din castane și curățați-le; tocați grosolan castanele.
Combinați castanele și bulionul de pui într-o cratiță medie.
Se pune la foc mediu și se fierbe. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 1 oră sau până când castanele sunt fragede.
Așezați amestecul de castane în recipientul unui blender electric; procesați la viteză mare până la omogenizare.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este bulbuc si incepe sa se ingroase.
Adăugați amestecul de castane piure, sare și piper în sosul de smântână, bătând cu un tel de sârmă.
Se pune la foc mic; gatiti, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Supă de oală în boluri individuale de servire; garnisiți cu pătrunjel tocat.