Cremă de pui germană
Crema de pui germană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 100 g de grăsimi și un total de 1070 de calorii . Pentru 2,84 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei, ceapă, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi la cuptor cu smântână , Cremă de ceapă dulce cu biscuiți cu unt și busuioc și Nutella Banana Clatite German Style .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și rumeniți piepții de pui în untul fierbinte până când devin ușor aurii pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Puiul va fi încă ușor roz în interior. Pune pieptul de pui deoparte.
Gatiti si amestecati ceapa in aceeasi tigaie pana devine translucida, aproximativ 5 minute; se amestecă cu fenicul și semințele de țelină împreună cu piper negru până se combină bine.
Se toarnă smântâna, se aduce la fierbere și se reduce focul la mic. Se fierbe, amestecând des, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Așezați piepții de pui în sosul de smântână și puneți sosul peste pui; gatiti pana cand pieptul de pui nu mai este roz in interior si sucurile curg limpede, inca 10 minute.