Cremă De Porumb Pâine De Porumb

Cremă De Porumb Pâine De Porumb
Crema-porumb Pâine de porumb ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 170 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Pui Cu Cremă Peste Pâine De Porumb, Porumb Cremă Cu Slănină Crocantă Pe Pâine Cu Aluat, și Cremă De Porumb Brioșe De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați laptele și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc.
4
Așezați o tigaie din fontă de 9 inci într-un cuptor de 450 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți din cuptor; acoperiți puternic tigaia cu spray de gătit și lingurați imediat aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Coaceți la 450 timp de 27 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista