Crema de porumb cu Chorizo și ciuperci este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, ulei de măsline, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Porumb cremos și ciuperci umplute cu Chorizo, Ciuperci Umplute Cu Chorizo, și Timbale sărate cu cremă de muștar și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. vas de copt ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut chorizo-ul, amestecând ocazional, până se rumenesc, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi transferați chorizo în vasul de copt. Rezervați grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
4
Se adaugă uleiul de lingură rămas în grăsime în tigaie și se încălzește la foc moderat, apoi se fierb ciupercile saut, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide se degajă se evaporă și ciupercile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga chile si saut, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
6
Transferați în vasul de copt cu chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Pur aproximativ 2 căni de porumb cu cremă de brânză, făină de porumb și zahăr într-un robot de bucătărie până când este cât mai neted posibil (amestecul va fi în continuare granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Făină De Porumb
Zahăr
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Bateți împreună ouăle, laptele și sarea într-un castron mare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Bateți în porumb pur și simplu, ceapă verde, 1 1/2 căni de brânză și restul de 2 căni de porumb până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Brânză
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se toarnă amestecul în vasul de copt și se presară uniform cu brânza de ceașcă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Coaceți până se umflă, se fixează și se rumenesc, 50 de minute până la 1 oră. Se răcește ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Custard poate fi coaptă cu 1 zi înainte, deși textura nu va fi la fel de ușoară sau cremoasă. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, neacoperit, într-un cuptor de 350 F de 20 până la 25 de minute.