Cremă de porumb cu arpagic
Crema de porumb cu arpagic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat evaporat, arpagic liofilizat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cremă de ouă aburită cu Crab albastru și arpagic înflorit, Porumb cremos cu arpagic, și Porumb cremos cu arpagic.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Puneți o lingură într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați vasul într-un vas mare de mică adâncime și adăugați apă fierbinte la vasul mai mare la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți crema din apă și lăsați să stea 15 minute.