Cremă De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremă. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Vă este adus prin simple rețete. 448 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Cremă De Porumb Brioșe De Porumb, Cremă De Porumb, și Cremă De Porumb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scoateți boabele de porumb: așezați o spiculă de porumb pe o tăietură și, lucrând de la capătul gros până la cel îngust, tăiați 2 rânduri de sâmburi. Întoarceți și tăiați încă 2 sau 3 rânduri. Continuați în acest fel până când toate miezurile sunt de pe toți știuleții.
Alternativ, utilizați un răzuitor de porumb. Așezați știuleții pe o foaie de copt cu margini pentru a împiedica sâmburii să zboare peste tot atunci când scoateți sâmburii.
Răzuiți știuletul pentru a elibera laptele cremos: după ce ați îndepărtat sâmburii, țineți un știulet peste grămada de porumb de pe tăbliță sau foaia de copt și folosiți partea din spate a cuțitului pentru a freca peste el, mergând înainte și înapoi, pentru a elibera laptele de porumb pulpos. Repetați cu toate urechile. Lichidul amidon al laptelui de porumb adaugă cremozitate sâmburilor.
Gatiti porumbul: intr-o tigaie mare la foc mediu, topiti untul.
Adăugați șalotele sau ceapa și gătiți, amestecând des, timp de 3 până la 4 minute, sau până când șalotele se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați porumbul, laptele de porumb, sarea, piperul și jumătate și jumătate.
Gatiti, amestecand des, timp de 5 minute, sau pana cand boabele sunt fragede si porumbul arata cremos si usor ingrosat. Dacă pare uscat, amestecați mai multă smântână sau apă, câte 1 lingură odată. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Se transferă într-un castron de servire și se servește fierbinte, garnisit cu ierburi tocate.