Cremă De Ouă De Nucă De Cocos De Cafea

Cremă De Ouă De Nucă De Cocos De Cafea
Crema de ou de nucă de cocos de cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1349 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte de cocos, sirop de cafea, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată de cafea cu nucă de cocos, Înghețată De Cafea Cu Nucă De Cocos, și Înghețată De Cafea Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică la foc mare. Se aduce la fierbere, amestecând intermitent. În timp ce amestecul se încălzește, așezați cafeaua măcinată într-un vas mare, rezistent la căldură. Odată ce siropul ajunge la fierbere și zahărul este complet dizolvat, turnați cu grijă siropul fierbinte peste cafeaua măcinată. Se amestecă o dată și se lasă să se absoarbă timp de 7 minute. Se strecoară amestecul o dată printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu pânză de brânză și a doua oară printr-un filtru de cafea. Se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Așezați siropul de cafea, laptele de cocos și seltzerul într-un pahar mic. Se amestecă și se adaugă gheață pentru a umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Apă SpumantăApă Spumantă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista