Cremă De Ouă De Nucă De Cocos De Cafea
Crema de ou de nucă de cocos de cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1349 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte de cocos, sirop de cafea, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată de cafea cu nucă de cocos, Înghețată De Cafea Cu Nucă De Cocos, și Înghețată De Cafea Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică la foc mare. Se aduce la fierbere, amestecând intermitent. În timp ce amestecul se încălzește, așezați cafeaua măcinată într-un vas mare, rezistent la căldură. Odată ce siropul ajunge la fierbere și zahărul este complet dizolvat, turnați cu grijă siropul fierbinte peste cafeaua măcinată. Se amestecă o dată și se lasă să se absoarbă timp de 7 minute. Se strecoară amestecul o dată printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu pânză de brânză și a doua oară printr-un filtru de cafea. Se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider.
Așezați siropul de cafea, laptele de cocos și seltzerul într-un pahar mic. Se amestecă și se adaugă gheață pentru a umple.