Cremă De Nucă De Cocos

Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați o cremă de nucă de cocos. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 363 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Cap la magazin și ridica philadelphia crema de branza, crema de nucă de cocos, rece bici biciuit topping, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, și Plăcintă Cremoasă Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză și crema de nucă de cocos într-un castron mare cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă biciul rece.
3
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista