Cremă De Gheață De Zmeură
Cremă de gheață de zmeură necesită aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână șerbet de zmeură, amestec instant de budincă de vanilie, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 15%. Încercați Cremă De Gheață De Zmeură, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 cană de lapte într-un castron și se amestecă amestecul de budincă. Bateți cu un mixer electric aproximativ 2 minute până se îngroașă.
Așezați laptele rămas și zmeura într-un blender și piure până se omogenizează.
Se toarnă piureul de zmeură în budincă și se adaugă toppingul bătut. Se amestecă împreună până se încorporează. Se amestecă șerbetul înmuiat. Puteți fie să-l amestecați complet, fie să-l lăsați învârtit.
Împărțiți acest amestec uniform între 10 forme sau cupe mici de plastic.
Așezați un băț de ambarcațiuni din lemn în fiecare și înghețați cel puțin 3 ore.