Cremă de dovlecei cu roșii și busuioc

Cremă de dovlecei cu roșii și busuioc
Această rețetă face 8 porții cu 101 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, nucșoară, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini Cu Busuioc Și Roșii, Frittata cu roșii, dovlecei, slănină și busuioc, și Taitei de dovlecei cu rosii Cherry si busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți dovleceii pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; se presară cu 1/4 linguriță sare. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei ArbolArdei Arbol
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional până abia umed. Pune deoparte.
4
Încălziți o cratiță acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați șalotă și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați făina și 1/3 cană de lapte, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați 1 cană de lapte; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; gatiti 3 minute la foc mediu sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Puneți amestecul de lapte, 1/2 linguriță sare, busuioc tocat și următoarele 6 ingrediente (busuioc tocat prin albușuri de ou) într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BusuiocBusuioc
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați brânză și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
13
Adăugați dovleceii și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
14
Împărțiți amestecul de dovlecei uniform între 8 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Așezați ramekins pe o tigaie cu jeleu; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
16
Coaceți la 350 30 de minute sau până când se umflă și se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți ramekins din tigaie; rulați un cuțit în jurul marginilor. Inversați cremele pe farfurii. Se acoperă cu roșii; garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista