Somon Cajun La Grătar Cu Mostaccioli De Legume

Somon Cajun La Grătar Cu Mostaccioli De Legume
Somon Cajun la grătar cu Mostaccioli de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 384 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.07 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pământ o unt, ciuperci, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la landolakes.com are 1 fani. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon Cajun La Grătar Cu Salsa De Ananas De Roșii, Pachete de somon și legume la grătar, și Salată de somon la grătar și Orzo de legume.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista