Cremă De Conopidă

Cremă De Conopidă
Coacerea cremoasă a conopidei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 86 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cremă de conopidă și broccoli, Paste de conopidă cremoasă coaceți cu ciuperci și verdeață, și Gnocchi de conopidă cu sos cremos de ciuperci Shiitake de conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cuburi de pâine într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Aburiti conopida, acoperita, 13 minute sau pana se inmoaie; pus deoparte. Topiți 1 lingură de margarină într-o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, ardeii grași și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Combinați amestecul de ceapă, conopida aburită, 1 lingură de margarină, apă, sare și piper alb în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale vasului procesorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Combinați amestecul de conopidă și 1 1/2 căni de pesmet și lingurați într-o caserolă de 1 litru acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Se presară cu 1/2 cană pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista