Cremă de brânză și ruladă de Chutney
Rețeta cremă de brânză și ruladă de Chutney este gata în aproximativ 9 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, chutney de mango, semințe de dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, Ruladă de fructe uscate și cremă de brânză, și Ruladă de vară cu roșii, cremă de brânză și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cremă de brânză între 2 foi de folie de plastic și rulați ușor într-un dreptunghi de 9 pe 6 inci.
Se pune la frigider timp de 1 oră.
Îndepărtați foaia superioară de plastic și întindeți chutney peste brânză, lăsând o margine de 1 inch pe una dintre laturile lungi. Scatter scallions pe partea de sus.
Folosind folie de plastic, înfășurați crema de brânză într-un buștean, cu margine simplă la capăt. Acoperiți bine cu plastic și răciți timp de cel puțin 8 ore sau până la 2 zile.
Puneți o tigaie mică la foc mediu pentru a se încălzi.
Adăugați semințe de dovleac și sare, apoi pâine prăjită, agitând tigaia des, până când semințele sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Transferați imediat semințele într-un castron pentru a se răci. Când se răcește, se toacă aproximativ.
Când este gata de servit, desfaceți brânza și apăsați ușor semințele de dovleac tocate peste tot afară.
Serviți cu biscuiți, dacă doriți.