Cremă de brânză și ruladă de Chutney

Cremă de brânză și ruladă de Chutney
Rețeta cremă de brânză și ruladă de Chutney este gata în aproximativ 9 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, chutney de mango, semințe de dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, Ruladă de fructe uscate și cremă de brânză, și Ruladă de vară cu roșii, cremă de brânză și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cremă de brânză între 2 foi de folie de plastic și rulați ușor într-un dreptunghi de 9 pe 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se pune la frigider timp de 1 oră.
3
Îndepărtați foaia superioară de plastic și întindeți chutney peste brânză, lăsând o margine de 1 inch pe una dintre laturile lungi. Scatter scallions pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BrânzăBrânză
4
Folosind folie de plastic, înfășurați crema de brânză într-un buștean, cu margine simplă la capăt. Acoperiți bine cu plastic și răciți timp de cel puțin 8 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Puneți o tigaie mică la foc mediu pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați semințe de dovleac și sare, apoi pâine prăjită, agitând tigaia des, până când semințele sunt parfumate, aproximativ 3 minute. Transferați imediat semințele într-un castron pentru a se răci. Când se răcește, se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Când este gata de servit, desfaceți brânza și apăsați ușor semințele de dovleac tocate peste tot afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
BrânzăBrânză
8
Serviți cu biscuiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista