Cremă De Brânză Umplută Kolaches
Crema de brânză umplută Kolaches este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de linguriță de sare kosher, zahăr, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cremă De Brânză De Afine Kolaches, Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, și Prăjituri cu brânză cremă umplute cu gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde și încălziți până când începe să fiarbă.
Lăsați-l să se răcească la 130 de grade F. În timp ce laptele se răcește, puneți cele 5 linguri de unt și zahăr într-un bol și bateți cu o lingură. Se amestecă gălbenușul de ou, 2 căni (250 grame) de făină, sare și drojdie.
Amestecul va fi sfărâmicios și uscat. Adăugați treptat laptele și amestecați până se amestecă bine. Din acest moment, adăugați cana rămasă de făină cu sferturi de cești până când aveți un aluat moale care nu este nici prea lipicios, nici prea uscat – deși ar trebui să fie mai lipicios decât uscat, deoarece frământarea va îndepărta o anumită lipiciozitate.
Puneți vasul pe suportul mixerului și frământați cu cârligul de aluat până când este neted și elastic.Frecați un bol de amestecare gol cu unt, puneți aluatul în el, acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața ușor făinată. Ciupiți 16 porțiuni de dimensiuni egale și formați în bile mici sau pete.
Așezați 8 bile pe fiecare dintre cele două foi de copt căptușite cu pergament.Acoperiți ușor cu o foaie unsă de folie de plastic și lăsați să crească timp de o oră.În timp ce creșteți, amestecați ingredientele pentru topping și umplutură.Faceți o indentare în fiecare bilă înălțată și umpleți cu o lingură de umplutură de cremă de brânză.
Ungeți ușor cu unt și presărați toppingul peste chiflă și umplutură.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați chiflele să stea în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute la 204°.acestea sunt bune calde sau la temperatura camerei. Îmi plac cele umplute cu fructe calde, dar prefer să las versiunea cu brânză să se răcească.