Crema de brânză umplută Kolaches este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de linguriță de sare kosher, zahăr, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cremă De Brânză De Afine Kolaches, Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, și Prăjituri cu brânză cremă umplute cu gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți laptele într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde și încălziți până când începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Lăsați-l să se răcească la 130 de grade F. În timp ce laptele se răcește, puneți cele 5 linguri de unt și zahăr într-un bol și bateți cu o lingură. Se amestecă gălbenușul de ou, 2 căni (250 grame) de făină, sare și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Amestecul va fi sfărâmicios și uscat. Adăugați treptat laptele și amestecați până se amestecă bine. Din acest moment, adăugați cana rămasă de făină cu sferturi de cești până când aveți un aluat moale care nu este nici prea lipicios, nici prea uscat – deși ar trebui să fie mai lipicios decât uscat, deoarece frământarea va îndepărta o anumită lipiciozitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Puneți vasul pe suportul mixerului și frământați cu cârligul de aluat până când este neted și elastic.Frecați un bol de amestecare gol cu unt, puneți aluatul în el, acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața ușor făinată. Ciupiți 16 porțiuni de dimensiuni egale și formați în bile mici sau pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați 8 bile pe fiecare dintre cele două foi de copt căptușite cu pergament.Acoperiți ușor cu o foaie unsă de folie de plastic și lăsați să crească timp de o oră.În timp ce creșteți, amestecați ingredientele pentru topping și umplutură.Faceți o indentare în fiecare bilă înălțată și umpleți cu o lingură de umplutură de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Ungeți ușor cu unt și presărați toppingul peste chiflă și umplutură.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați chiflele să stea în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute la 204°.acestea sunt bune calde sau la temperatura camerei. Îmi plac cele umplute cu fructe calde, dar prefer să las versiunea cu brânză să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit