Cremă De Banane Nuc Fulgi De Ovăz

Cremă De Banane Nuc Fulgi De Ovăz
Nevoie de un gluten gratuit și masă de dimineață vegetariană? Crema de ovăz cu nucă de banană cremoasă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 176 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână banane, nuci, fulgi de ovăz instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Banana-Nuc Fulgi De Ovăz, Banana Nuc Overnight Fulgi De Ovăz, și Fulgi de ovăz-zahăr brun cu sirop de banane-nuc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați laptele fără grăsimi sau cu conținut scăzut de grăsimi fără lactoză și pachetele de fulgi de ovăz; cuptor cu microunde la mare timp de 1 până la 2 minute până la abur fierbinte, dar nu fierbe. Se amestecă până la crem. Se amestecă piureul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
LactozăLactoză
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Garnisiți cu nuci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții1
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista