Cremă Caramel Fără Lapte De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Crema de caramel fără lapte de cocos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 101 calorii. Dacă aveți zahăr, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 218 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Parfait Vegan de zmeură-ghimbir cu nucă de cocos fără lapte Cr frișcă, Lactate-Gratuit Crema De Zahar Ars, și Sos De Caramel Fără Lapte Fără Porumb Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul într-o cratiță mică și stropiți apa peste el. Rotiți tigaia pentru a ajuta zahărul să se dizolve.
Puneți tigaia la foc mare și aduceți la fierbere. Nu amestecați! Privește cu atenție. Gatiti la mare timp de aproximativ 3 pana la 5 minute sau pana cand amestecul de zahar devine maro auriu inchis. Nu lăsați să ardă sau să fumeze. Ocazional rotiți tigaia pentru a distribui siropul, deoarece o parte poate arde din cauza echilibrului arzătorului sau aragazului.Turnați imediat siropul în fundul unui vas rezistent la cuptor cu caserolă de 4 până la 6 căni. Se lasă să se răcească. Se va întări. Acesta va fi decorul pentru partea de sus.Preîncălziți cuptorul la 325 aprox.
Bateți toate ingredientele de umplere împreună. Turnați ușor peste siropul întărit din caserola.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute. Centrul va tremura. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.Odată răcit, dați la frigider crema caramel fără lactate timp de 5 ore sau peste noapte. Se poate face cu 2-3 zile în avans.Bucurați-vă cu dragoste!
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo]()
Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo
Vinul este corpolent mediu și are un profil foarte aromat, cu vișine și petale de trandafir și condimente. Pe palat sunt cireșe tarte, tutun, condimente tari și cacao. Îmi plac aromele unice concentrate pe care le are acest vin și mi-a plăcut Tempranillo în butoi de la început. Amestec: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano