Cremos rubarbă tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tartele cremoase cu rubarbă. Acest desert are 571 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $1.23 pe portie. 137 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cap de la magazin și ridica CR aproxormme fra aprox.che, zahăr pudră, zahăr demerara, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Rustice Cu Rubarbă, Tarte Cu Afine-Rubarbă, și Tarte cu căpșuni-rubarbă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Rulați patiseria subțire și, folosind o farfurie sau un tăietor, tăiați 4 cercuri cu diametrul de aproximativ 14 cm. Folosiți un tăietor puțin mai mic pentru a tăia un cerc din mijloc și tăiați marginea exterioară, rezervând aceste garnituri.
Așezați cele 4 cercuri pe o foaie de copt, înțepați peste tot cu o furculiță și periați marginile cu ou. Folosiți garniturile de patiserie pentru a face o margine în jurul marginii ca un vol-au-vent și apăsați ușor cu degetul mare. Se răcește până este nevoie. Acest lucru se poate face cu până la 1 zi înainte sau înghețat până la 1 lună.
Într-un castron mic, amestecați zahărul demerara cu crme frache și întindeți o cantitate subțire peste baza fiecărei tarte. Aranjați cu grijă felii de rubarbă, suprapuse într-un model floral, peste crme frache, apoi pudrați generos cu zahăr glazură.
Coaceți torturile timp de 20 de minute până se umflă și devin aurii. Lăsați să se odihnească câteva minute și mâncați cald cu o lingură de înghețată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.