Cremos rubarbă tarte

Cremos rubarbă tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tartele cremoase cu rubarbă. Acest desert are 571 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $1.23 pe portie. 137 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cap de la magazin și ridica CR aproxormme fra aprox.che, zahăr pudră, zahăr demerara, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Rustice Cu Rubarbă, Tarte Cu Afine-Rubarbă, și Tarte cu căpșuni-rubarbă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Rulați patiseria subțire și, folosind o farfurie sau un tăietor, tăiați 4 cercuri cu diametrul de aproximativ 14 cm. Folosiți un tăietor puțin mai mic pentru a tăia un cerc din mijloc și tăiați marginea exterioară, rezervând aceste garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați cele 4 cercuri pe o foaie de copt, înțepați peste tot cu o furculiță și periați marginile cu ou. Folosiți garniturile de patiserie pentru a face o margine în jurul marginii ca un vol-au-vent și apăsați ușor cu degetul mare. Se răcește până este nevoie. Acest lucru se poate face cu până la 1 zi înainte sau înghețat până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul demerara cu crme frache și întindeți o cantitate subțire peste baza fiecărei tarte. Aranjați cu grijă felii de rubarbă, suprapuse într-un model floral, peste crme frache, apoi pudrați generos cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți torturile timp de 20 de minute până se umflă și devin aurii. Lăsați să se odihnească câteva minute și mâncați cald cu o lingură de înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista