Cremoasă de pui poșat cu vârfuri de sparanghel și cartofi crocanți gratinați

Cremoasă de pui poșat cu vârfuri de sparanghel și cartofi crocanți gratinați
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Cremoasă Pui Poșat cu Vârfuri de sparanghel și Cartofi crocanți gratinați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1705 calorii, 77 g de proteine și 106 g de grăsimi. Pentru 10,36 USD per porție, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți sparanghel, pui, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 76%, acest fel de mâncare este solid. Sparanghel prăjit cu prosciutto crocant și ou poșat, gratinat de fenicul crocant cremos și cartofi gratinați crocant cu pește sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pune puiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Unt Nesarat, Inmuiat, Pentru Uns2 Linguri De Unt Nesarat, Inmuiat, Pentru Uns
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Inmuiat, Pentru UnsUnt Nesarat, Inmuiat, Pentru Uns
3
Se toarnă peste vin și supa de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați apă dacă este necesar, astfel încât puiul să fie acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Adauga morcovii, telina si ceapa si asezoneaza cu sare si piper. Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Opriți focul și acoperiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lăsați să stea timp de 30 de minute, astfel încât puiul să se termine de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din oală și păstrați-l la cald, rezervând lichidul de braconat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Strecoară 2 căni de lichid de braconat într-o oală medie la foc mare. Se aduce la fierbere și se reduce lichidul la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se amestecă smântâna și se reduce din nou la jumătate. Acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se strecoară 1 cană de lichid de braconat într-o altă oală medie la foc mare. Se aduce la fierbere. Reduceți focul la fiert și adăugați vârfurile de sparanghel. Gatiti pana cand sunt fragezi si verzi aprins, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Scurgeți și păstrați la cald.
12
Când este gata de servire, prăjiți pâinea și întindeți-o cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
13
Bateți restul de 2 linguri de unt în sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Puneți pâinea prăjită pe o farfurie, acoperiți cu un sfert de pui și puneți peste el niște sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
15
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
16
Serviți cu vârfuri de sparanghel și Crispy Cartofi gratinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 4 rame de mică adâncime rezistente la cuptor cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Tăiați cartofii cât mai subțiri. Ventilați un strat de cartofi în ramekins. Se condimentează cu sare și piper și se presară peste 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
19
Se mai adauga un strat de cartofi si se condimenteaza cu sare si piper si se presara peste inca 2 linguri de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20
Pune ramekins pe o tava de copt si toarna crema peste cartofii din fiecare vas. Se unge cu untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
21
Coaceți până când se rumenește și devine crocant, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista