Cremele iubitorului de ciocolată

Cremele iubitorului de ciocolată
Cremele pentru iubitorii de ciocolată necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 36 g de grăsimi și un total de 425 de calorii. Funcționează bine ca desert ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, extract de vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor spectaculos de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșele cu ciocolată și ciocolată Iubitorului de ciocolată cu Nutella, Prajitura iubitorului de ciocolată și Cheesecake-ului Iubitorului de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți smântâna și zahărul până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De DovleacCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac
1/2 Linguriță Zahăr Granulat Superfin Sau Obișnuit1/2 Linguriță Zahăr Granulat Superfin Sau Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)
2
Se adauga ciocolata alba; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
3
Se ia de pe foc. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou; amestecați o cantitate mică de amestec de smântână fierbinte în gălbenușurile de ou. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (9 Inchi) Pandișpan Rotund1 (9 Inchi) Pandișpan Rotund
Frisca Si Nucsoara MacinataFrisca Si Nucsoara Macinata
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De DovleacCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch GrosimeCeapa Rosie, Curatata Si Taiata Felii De Aproximativ 1/2 Inch Grosime
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)
4
Transferați la opt 6 oz. ramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se pune intr-o tava de copt; adăugați 1 inch de apă clocotită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat Superfin Sau ObișnuitZahăr Granulat Superfin Sau Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțitPachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțit
6
Coaceți, neacoperit, la 325° timp de 30-35 de minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va zgudui).
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
7
Scoateți ramekinele din baia de apă; se răcește timp de 10 minute. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat Superfin Sau ObișnuitZahăr Granulat Superfin Sau Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Lucrând pe rând, întindeți ciocolată amăruie peste fiecare cremă. Puneți imediat picături de ciocolată albă deasupra și răsuciți cu o scobitoare. Dă la frigider pentru 15 minute sau până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Tăiate în Triunghiuri Sau Chipsuri PitaTăiate în Triunghiuri Sau Chipsuri Pita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Gume Negre4 Gume Negre

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crema funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista