Creme Fraiche Panna Cotta Jubilee Style

Creme Fraiche Panna Cotta Jubilee Style
Crema Fraiche Panna Cotta Jubileu stil necesită în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 684 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cireșe, fasole de vanilie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ceașcă de ceai Panna Cotta cu fructe de pădure în sirop Creme De Violette, mango panna cotta , cum se face mango vegetarian panna cotta, și Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale).

Instrucțiuni

1
Așezați smântâna, laptele și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Împărțiți și răzuiți semințele de vanilie din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați atât semințele, cât și păstaia în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Odată ce amestecul de lapte începe să fiarbă, opriți focul și amestecați în creme fraiche. Se strecoară amestecul și se întoarce în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă gelatina și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Se toarnă amestecul în 8 (1 cană) ramekins și se lasă deoparte pentru a ajunge la temperatura camerei. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a se întări cel puțin 3 ore, dar cel mai bine este să lăsați să stea peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Pentru a face sosul, combinați cireșele și sucurile lor, țuica de cireșe și portul într-o cratiță medie cu părțile joase, la foc mediu. Când amestecul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și aprindeți cu un chibrit lung de bucătărie. Odată ce flacăra dispare, întoarceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați zahărul, scorțișoara și coaja de lămâie și amestecați până când zahărul s-a dizolvat și amestecul începe să se îngroașe, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei și serviți cu Panna Cotta.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista