Creme Fraiche Panna Cotta Jubilee Style

Creme Fraiche Panna Cotta Jubilee Style
Crema Fraiche Panna Cotta Jubileu stil necesită în jurul valorii de 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 684 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cireșe, fasole de vanilie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ceașcă de ceai Panna Cotta cu fructe de pădure în sirop Creme De Violette, mango panna cotta , cum se face mango vegetarian panna cotta, și Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale).

Instrucțiuni

1
Așezați smântâna, laptele și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Împărțiți și răzuiți semințele de vanilie din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați atât semințele, cât și păstaia în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Odată ce amestecul de lapte începe să fiarbă, opriți focul și amestecați în creme fraiche. Se strecoară amestecul și se întoarce în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se adaugă gelatina și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Se toarnă amestecul în 8 (1 cană) ramekins și se lasă deoparte pentru a ajunge la temperatura camerei. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a se întări cel puțin 3 ore, dar cel mai bine este să lăsați să stea peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Pentru a face sosul, combinați cireșele și sucurile lor, țuica de cireșe și portul într-o cratiță medie cu părțile joase, la foc mediu. Când amestecul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și aprindeți cu un chibrit lung de bucătărie. Odată ce flacăra dispare, întoarceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați zahărul, scorțișoara și coaja de lămâie și amestecați până când zahărul s-a dizolvat și amestecul începe să se îngroașe, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei și serviți cu Panna Cotta.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista