Creme cu miere de mure

Creme cu miere de mure
Cremele de miere de mure necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 138 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $1.69 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food are 1751 de fani. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, miere curgătoare, cantitate coulis de mure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Cocktail Cu Miere De Mure, Mure, miere și iaurt, și Miere De Alune De Mure Crocantă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Bateți iaurtul cu miere după gust. Împărțiți jumătate din fructe de pădure între 4 pahare, stropiți cu niște coulis și lingură peste iaurt. Se acoperă cu fructele de pădure rămase și niște coulis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Serviți imediat cu restul de coulis.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista