Cremalieră provensală de miel

Cremalieră provensală de miel
Rack-ul proven de miel este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 979 calorii, 44G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, apă, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft de miel.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se amestecă împreună cu ierburi și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Puneți roșiile tăiate în sus într-un vas mic de copt cu ulei și stropiți cu o treime din amestecul de usturoi. Prăjiți până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Între timp, mielul se usucă și se condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
SareSare
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Miel brun pe toate părțile, 4 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați mielul pe o tăietură și aruncați uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
7
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mediu și gătiți șalotele și cartofii, amestecând ocazional, până când marginile se rumenesc, 3 până la 5 minute. Se amestecă în apă și jumătate din amestecul de usturoi rămas și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Frecați amestecul de usturoi rămas pe partea grasă a rafturilor de miel. Aranjați mielul peste cartofi și prăjiți-l în cuptor până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 130 F pentru mediu-rar, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea, acoperit slab, 5 până la 10 minute.
10
Se servește cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista