Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 101 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură vanillan instant budincă și plăcintă, ouă plus 3 gălbenușuri de ou, bucăți de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creme Brulee Cheesecake Baruri, Crema De Zahar Ars Cheesecake Baruri, și Lemon Cheesecake Creme Brulee Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, amestecul de budincă, zahărul brun, untul topit, 1 linguriță de vanilie și 1 ou întreg până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zahăr Brun
Amestec De Budincă
Cookie Mix
Ouă
Vanilie
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, smântâna și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați restul de ou întreg, 3 gălbenușuri de ou și restul de 1 1/2 lingurițe de vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Vanilie
4
Se întinde peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat în centru. Presărați imediat blatul cu bucăți de caramel zdrobite. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 3 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.