Crema De Zahar Ars Cheesecake Baruri

Crema De Zahar Ars Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 101 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură vanillan instant budincă și plăcintă, ouă plus 3 gălbenușuri de ou, bucăți de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creme Brulee Cheesecake Baruri, Crema De Zahar Ars Cheesecake Baruri, și Lemon Cheesecake Creme Brulee Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, amestecul de budincă, zahărul brun, untul topit, 1 linguriță de vanilie și 1 ou întreg până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Cookie MixCookie Mix
OuăOuă
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, smântâna și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați restul de ou întreg, 3 gălbenușuri de ou și restul de 1 1/2 lingurițe de vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
VanilieVanilie
4
Se întinde peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat în centru. Presărați imediat blatul cu bucăți de caramel zdrobite. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 3 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista