Crema de supa de anghinare s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toțiretetele au 44 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, țelină, maghiran și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de supă de anghinare și anghinare din Ierusalim, Crema lui Masson de supă de anghinare – faceți această supă specială acasă, și Cremă de supă de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aburiti anghinarea in 2 cani de apa pana se inmoaie (aproximativ 45 de minute) si rezervati lichidul dupa aceea. Lăsați anghinarea să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Răzuiește carnea din treimea de jos a fiecărei frunze și pune-o într-o oală medie de supă împreună cu lichidul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați sufocarea fuzzy din fiecare fund de anghinare și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați gros fundul de anghinare și puneți-l în oala cu supă. Apoi adăugați bulion de pui, vermut, cartof, morcov, ceapă, țelină, usturoi, frunze de dafin și maghiran. Se fierbe până când legumele sunt foarte fragede și lichidul se reduce cu 1/3, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Fund
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Maghiran
Vermut
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Apoi curățați supa într-un blender și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați smântâna și brânza și încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare Nu
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă