Crema de supa de ciuperci II
Crema de supa de ciuperci II ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 126 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de usturoi, sare și piper, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare sunt cremă de supă de ciuperci / cremă vegetariană de supă de ciuperci, Balthazars Cremă De Supă De Ciuperci, Cremă Sans, și Cremă de casă de supă de ciuperci + mai multă supă condensată s.
Instrucțiuni
Tăiați subțire capacele de ciuperci, aruncând tulpinile.
Topiți untul într-o tigaie grea și gătiți ceapa de primăvară, usturoiul și cimbrul de lămâie, amestecând, timp de 1 minut, sau până când usturoiul este auriu.
Adăugați ciuperca și sarea și piperul alb. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute, sau pana cand ciuperca se inmoaie.
Adăugați făina și gătiți, amestecând timp de 1 minut.
Se scoate de pe foc și se adaugă stocul, amestecând continuu. Reveniți la căldură și aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Împingeți crema în supă, apoi reîncălziți ușor, amestecând. Nu lăsați supa să fiarbă. Condimentează după gust cu sare și piper și garnisește cu arpagicul tocat și cimbru.