Crema De Patiserie De Bază #2-Aceasta Ar Putea Fi "Cea"

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cremă de patiserie de bază #2 — Aceasta ar putea fi "cea" o încercare. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1146 calorii. Dacă aveți amidon de porumb, lapte, opțional: smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Bază De Patiserie Cu Vanilie, Torturi de foietaj (rețetă de bază, adaptabilă), și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele și jumătate din zahăr într-o cratiță medie (Vezi nota). Aduceți încet la fierbere ușoară.În timp ce așteptați ca amestecul de lapte să fiarbă, bateți restul de 1/3 cană de zahăr în gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide.
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mic, apoi bateți făina combinată și amidonul în amestecul de ou/zahăr.Când laptele fierbe, bateți puțin (am folosit aproximativ o cană) din laptele fierbinte în amestecul de ouă pentru a se tempera și subțire.Reduceți focul la mediu sau dacă utilizați un arzător mare, mediu scăzut și adăugați gălbenușurile de ou călite în laptele care fierbe, amestecând constant. Crema de patiserie se va îngroșa aproape imediat. Continuați să gătiți și amestecați până când 1 sau 2 bule mari sparg suprafața (acest lucru ar putea dura un minut sau două, dar ajută la distrugerea enzimelor care provoacă subțierea).
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Transferați crema de patiserie într-un recipient curat. Apăsați o bucată de folie de plastic la suprafață și răciți până la rece.Dacă doriți, puteți ușura textura cremei de patiserie prin plierea în frisca după crema de patiserie dacă este complet răcită. Poate doriți să îndulciți crema cu 2-3 linguri de zahăr pudră și să adăugați puțin mai multă vanilie înainte de a o plia în crema de patiserie, deoarece crema în sine este doar nivelul potrivit de dulceață și adăugarea de cremă neîndulcită o va face puțin mai puțin dulce.