Crema De Patiserie De Bază #2-Aceasta Ar Putea Fi "Cea"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cremă de patiserie de bază #2 — Aceasta ar putea fi "cea" o încercare. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1146 calorii. Dacă aveți amidon de porumb, lapte, opțional: smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Bază De Patiserie Cu Vanilie, Torturi de foietaj (rețetă de bază, adaptabilă), și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați laptele și jumătate din zahăr într-o cratiță medie (Vezi nota). Aduceți încet la fierbere ușoară.În timp ce așteptați ca amestecul de lapte să fiarbă, bateți restul de 1/3 cană de zahăr în gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mic, apoi bateți făina combinată și amidonul în amestecul de ou/zahăr.Când laptele fierbe, bateți puțin (am folosit aproximativ o cană) din laptele fierbinte în amestecul de ouă pentru a se tempera și subțire.Reduceți focul la mediu sau dacă utilizați un arzător mare, mediu scăzut și adăugați gălbenușurile de ou călite în laptele care fierbe, amestecând constant. Crema de patiserie se va îngroșa aproape imediat. Continuați să gătiți și amestecați până când 1 sau 2 bule mari sparg suprafața (acest lucru ar putea dura un minut sau două, dar ajută la distrugerea enzimelor care provoacă subțierea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Amidon
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați crema de patiserie într-un recipient curat. Apăsați o bucată de folie de plastic la suprafață și răciți până la rece.Dacă doriți, puteți ușura textura cremei de patiserie prin plierea în frisca după crema de patiserie dacă este complet răcită. Poate doriți să îndulciți crema cu 2-3 linguri de zahăr pudră și să adăugați puțin mai multă vanilie înainte de a o plia în crema de patiserie, deoarece crema în sine este doar nivelul potrivit de dulceață și adăugarea de cremă neîndulcită o va face puțin mai puțin dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De Patiserie
Lapte Rece, Pentru Servire
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's