Crema De Patiserie De Bază #2-Aceasta Ar Putea Fi "Cea"

Crema De Patiserie De Bază #2-Aceasta Ar Putea Fi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cremă de patiserie de bază #2 — Aceasta ar putea fi "cea" o încercare. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1146 calorii. Dacă aveți amidon de porumb, lapte, opțional: smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Bază De Patiserie Cu Vanilie, Torturi de foietaj (rețetă de bază, adaptabilă), și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați laptele și jumătate din zahăr într-o cratiță medie (Vezi nota). Aduceți încet la fierbere ușoară.În timp ce așteptați ca amestecul de lapte să fiarbă, bateți restul de 1/3 cană de zahăr în gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mic, apoi bateți făina combinată și amidonul în amestecul de ou/zahăr.Când laptele fierbe, bateți puțin (am folosit aproximativ o cană) din laptele fierbinte în amestecul de ouă pentru a se tempera și subțire.Reduceți focul la mediu sau dacă utilizați un arzător mare, mediu scăzut și adăugați gălbenușurile de ou călite în laptele care fierbe, amestecând constant. Crema de patiserie se va îngroșa aproape imediat. Continuați să gătiți și amestecați până când 1 sau 2 bule mari sparg suprafața (acest lucru ar putea dura un minut sau două, dar ajută la distrugerea enzimelor care provoacă subțierea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
AmidonAmidon
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Transferați crema de patiserie într-un recipient curat. Apăsați o bucată de folie de plastic la suprafață și răciți până la rece.Dacă doriți, puteți ușura textura cremei de patiserie prin plierea în frisca după crema de patiserie dacă este complet răcită. Poate doriți să îndulciți crema cu 2-3 linguri de zahăr pudră și să adăugați puțin mai multă vanilie înainte de a o plia în crema de patiserie, deoarece crema în sine este doar nivelul potrivit de dulceață și adăugarea de cremă neîndulcită o va face puțin mai puțin dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista