Crema Barossa

Crema Barossa
Crema Barossa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, apă, scoarță de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, Tort Sandwich ușor de înghețată cu bici de vanilie și umplutură de cremă de ciocolată, și Înghețată elvețiană de migdale din înghețată fără lactate / interviu cu autorul și cadou.

Instrucțiuni

1
Înmuiați caisele uscate în apă rece 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă. Se curăță strugurii și se lasă la macerat în coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
StruguriStruguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Puneți caisele, coaja de scorțișoară și apa într-o cratiță, gătiți încet până când caisele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți coaja de scorțișoară și piureul. Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul. Aduceți laptele la fiert și turnați peste amestecul de gălbenușuri. Se înmoaie gelatina cu puțină apă rece și se amestecă în cremă. Lăsați amestecul să se răcească și când este îngroșat adăugați piureul de caise și cei 20 de struguri negri. Îndoiți frisca și puneți-o în matriță (care a fost clătită cu apă cu gheață). Se răcește cel puțin 1 oră. Desfaceți crema și decorați cu o movilă de struguri macerați în coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri NegriStruguri Negri
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane RuntsBomboane Runts
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
StruguriStruguri
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ScoarțăScoarță
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista