Crema Barossa

Crema Barossa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, apă, scoarță de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, Tort Sandwich ușor de înghețată cu bici de vanilie și umplutură de cremă de ciocolată, și Înghețată elvețiană de migdale din înghețată fără lactate / interviu cu autorul și cadou.
Instrucțiuni
Înmuiați caisele uscate în apă rece 1 oră.
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă. Se curăță strugurii și se lasă la macerat în coniac.
Puneți caisele, coaja de scorțișoară și apa într-o cratiță, gătiți încet până când caisele sunt moi.
Scoateți coaja de scorțișoară și piureul. Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul. Aduceți laptele la fiert și turnați peste amestecul de gălbenușuri. Se înmoaie gelatina cu puțină apă rece și se amestecă în cremă. Lăsați amestecul să se răcească și când este îngroșat adăugați piureul de caise și cei 20 de struguri negri. Îndoiți frisca și puneți-o în matriță (care a fost clătită cu apă cu gheață). Se răcește cel puțin 1 oră. Desfaceți crema și decorați cu o movilă de struguri macerați în coniac.