Crema Barossa

Crema Barossa
Crema Barossa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, apă, scoarță de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, Tort Sandwich ușor de înghețată cu bici de vanilie și umplutură de cremă de ciocolată, și Înghețată elvețiană de migdale din înghețată fără lactate / interviu cu autorul și cadou.

Instrucțiuni

1
Înmuiați caisele uscate în apă rece 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă. Se curăță strugurii și se lasă la macerat în coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
StruguriStruguri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Puneți caisele, coaja de scorțișoară și apa într-o cratiță, gătiți încet până când caisele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți coaja de scorțișoară și piureul. Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul. Aduceți laptele la fiert și turnați peste amestecul de gălbenușuri. Se înmoaie gelatina cu puțină apă rece și se amestecă în cremă. Lăsați amestecul să se răcească și când este îngroșat adăugați piureul de caise și cei 20 de struguri negri. Îndoiți frisca și puneți-o în matriță (care a fost clătită cu apă cu gheață). Se răcește cel puțin 1 oră. Desfaceți crema și decorați cu o movilă de struguri macerați în coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Struguri NegriStruguri Negri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
StruguriStruguri
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
ScoarțăScoarță
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista