Răsturnările de smântână ale lui Evelyn ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, apă caldă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Răsturnări De Smântână, Smântână Germană Se Răsucește, și Răsturnările de smântână ale lui renincoate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă. Într-un castron, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în unt și scurtați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă ouăle, smântâna, 1 linguriță de vanilie și amestecul de drojdie; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Smântână
Vanilie
Unt
Drojdie
Ouă
3
Combinați zahărul și vanilia rămasă; presărați ușor 1/2 cană peste o cârpă de patiserie sau o suprafață superioară. Pe suprafața zahărită, rulați jumătate din aluat într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi; refrigerați aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Aluat
Zahăr
Rola
4
Presărați aluatul rulat cu aproximativ 1 lingură din amestecul de zahăr. Îndoiți dreptunghiul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
5
Dați aluatului un sfert de tură și repetați rularea, îndulcirea și plierea de încă două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rulați într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Se taie în 4-in. x 1-în. benzi; răsuciți fiecare bandă de două sau trei ori.
8
Așezați pe foi de copt negreșite răcite. Repetați cu amestecul de zahăr rămas și aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Se coace la 375 la 12-14 minute sau până se rumenesc ușor. Scoateți imediat din tigaie și răciți pe rafturi de sârmă.