Crema acră a lui Evelyn se răsucește
Răsturnările de smântână ale lui Evelyn ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, apă caldă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Răsturnări De Smântână, Smântână Germană Se Răsucește, și Răsturnările de smântână ale lui renincoate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă. Într-un castron, combinați făina și sarea.
Tăiați în unt și scurtați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă ouăle, smântâna, 1 linguriță de vanilie și amestecul de drojdie; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Combinați zahărul și vanilia rămasă; presărați ușor 1/2 cană peste o cârpă de patiserie sau o suprafață superioară. Pe suprafața zahărită, rulați jumătate din aluat într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi; refrigerați aluatul rămas.
Presărați aluatul rulat cu aproximativ 1 lingură din amestecul de zahăr. Îndoiți dreptunghiul în treimi.
Dați aluatului un sfert de tură și repetați rularea, îndulcirea și plierea de încă două ori.
Rulați într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi.
Se taie în 4-in. x 1-în. benzi; răsuciți fiecare bandă de două sau trei ori.
Așezați pe foi de copt negreșite răcite. Repetați cu amestecul de zahăr rămas și aluatul.
Se coace la 375 la 12-14 minute sau până se rumenesc ușor. Scoateți imediat din tigaie și răciți pe rafturi de sârmă.