Creiere În Sos De Sherry
Creierul în sos de Sherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție conține 298 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați creiere de vițel, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu sos de soia Sherry, Creier Însângerat, și Creiere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine creierul în apă rece; îndepărtați cu atenție membrana.
Combinați făina, muștarul, sarea și piperul; dragați creierele în amestec de făină, acoperind bine. Pune deoparte.
Saut ceapa si ardeiul verde in ulei incins intr-un cuptor olandez mare pana se inmoaie.
Adăugați creiere și gătiți până se rumenesc, întorcându-vă ușor pentru a rumeni toate părțile.
Adăugați treptat 1/2 cană jumătate și jumătate. Acoperiți și gătiți la foc mic 40 de minute.
Combinați restul de jumătate și jumătate, parmezan și sherry.
Se toarnă peste amestecul de creiere; gătiți încă 5 minute la foc mic.
Serviți imediat peste punctele de pâine prăjită, dacă doriți.