Budinca de paine cu sos de Caramel
Nevoie de un desert vegetarian? Budinca de pâine cu sos de Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budinca de paine Bluewater cu sos de Caramel, și Budincă de pâine cu banane cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea transversal în felii groase de 1 inch; tăiați și aruncați crustele (sau salvați pentru alte utilizări) și tăiați felii în cuburi de 1 inch.
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, jumătate și jumătate, zahărul, amaretto și vanilia până se combină bine. Amestecați ușor stafidele și cuburile de pâine doar până când sunt umezite uniform; turnați amestecul într - o tigaie de 9 pe 13 inci. Acoperiți ușor și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Coaceți budinca într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350 până când centrul este setat (tăiat la test), aproximativ 1 oră. Scoateți porții sau tăiați și ridicați cu o spatulă largă.
Se servește cald cu sos de caramel Amaretto.
Sos De Caramel Amaretto. Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mic, amestecați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare și fierbeți, fără agitare, până când amestecul este de culoare chihlimbar, aproximativ 8 minute; scoateți tigaia de pe foc. Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, aduceți la fierbere 1/3 cană de frișcă. De pe foc, adăugați cu grijă smântână fierbinte și 1/4 cană amaretto sau alt lichior cu aromă de migdale sau 1 lingură extract de migdale în zahărul caramelizat; se amestecă până se amestecă (amestecul se va balona).
Serviți cald. Face aproximativ 1 cană.