Creier de popcorn cu brânză
Dacă aveți despre 17 minute pentru a petrece în bucătărie, creierul Popcorn Cheesy ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 180 de calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, muștar dijon, puțin piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Popcorn Cu Brânză, Popcorn Cu Brânză, și Popcorn Cu Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare. Sfat în porumb, acoperiți și agitați tigaia pentru a acoperi sâmburii. Gatiti la foc mediu pana cand porumbul nu mai apare, aproximativ 5 minute, agitand tigaia din cand in cand. Scoateți focul și presărați cu puțină sare.
Puneți brânza, muștarul și piperul într-o tigaie mică și încălziți ușor până se topesc și clocotesc.
Stropiți peste floricele și amestecați bine până când sunt complet acoperite.
Frecați mâinile cu puțin ulei și apucați rapid pumni de floricele și strângeți-le în forme ale creierului.
Așezați pe o tavă tapetată cu pergament, apoi lăsați să se răcească. Acoperiți cu folie alimentară până când este gata de mâncare sau depozitați într-un borcan pe care îl puteți face cu câteva ore înainte de servire.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.