Cranbrosia Gelatină Mucegai
Cranbrosia gelatină mucegai ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, afine, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mucegai De Gelatină De Afine, Matriță De Gelatină De Vacanță, și Formă De Gelatină Fructată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați afine și zahăr.
Se lasă să stea 30 de minute sau până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional.
Scurgeți sucul din portocale și ananas, rezervând 3/4 cană suc. Ceașcă Ananas în bucăți mici. Pune fructele deoparte.
Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste sucul rezervat; se lasa sa stea 1 minut. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva gelatina, aproximativ 2 minute.
Se adaugă în amestecul de afine; se amestecă portocalele și ananasul. Îndoiți în smântână.
Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul cofetarilor; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de fructe.
Se toarnă într-o matriță inelară cu 6 căni sau 12 forme individuale ușor acoperite cu spray de gătit. Se dă la frigider până se fixează. Desfaceți înainte de servire.