Cranberry Pecan Biscotti
Cranberry Pecan Biscotti ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 114 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, extract de vanillan, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pecan-Biscotti De Afine, Biscotti de afine, cip alb și pecan se subțiază, și Cranberry Pecan Biscotti (scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți făina, amestecul de brioșe, zahărul, merisoarele, nucile pecan și coaja de lămâie într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și așezați ouăle și vanilia în ea. Rupeți ouăle cu o furculiță, apoi amestecați-le în ingredientele uscate pentru a face un aluat rigid.
Frământați aluatul de câteva ori pe o suprafață de lucru ușor făinată până se omogenizează; formați într-un buștean de 12 pe 3 inci.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți până devin aurii, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați buștenul transversal pe un unghi în felii subțiri (grosime de aproximativ 1/4 inch).
Așezați feliile pe foaia de copt tapetată cu pergament și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Fotografie de Ellie Miller