Cranberry Almond Biscotti
Cranberry Almond Biscotti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare kosher, praf de copt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cranberry Almond Biscotti, Biscotti De Migdale-Afine, și Cranberry Almond Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună zahărul și ouăle cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, 3 minute. Bateți în extract de vanilie, urmat de ingredientele uscate. Folosiți o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn pentru a amesteca afine și migdale.
Formați aluatul într-un buștean de lungimea foii de biscuiți de aproximativ 1/2 inch înălțime.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 30 de minute.
Se lasă să se răcească 10 minute. Folosiți un cuțit ascuțit zimțat pentru a tăia buștenul pe diagonală în felii late de 3/4 inci.
Așezați fursecurile tăiate cu fața în jos pe foaia de copt și coaceți până se prăjesc și se usucă, aproximativ 15 minute.
Lasă să se răcească. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.