Cracked Emmer și terci de morcov
Cracked Emmer și morcov terci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de semințe de dovleac prăjite, sare, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Terci de Freekeh crăpat cu pere prăjite de arțar și Cardamom, Tort de morcovi terci de hrișcă brut (fără gluten și brut ) , și Ardei, morcov și Upma de roșii (terci de Semolă savuroasă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, gătiți emmerul crăpat la foc moderat, amestecând, până când este prăjit, aproximativ 1 minut.
Bateți laptele și 2 căni de apă și gătiți la foc mic, amestecând des, până când terciul este gros și grâul este al dente, aproximativ 20 de minute.
Între timp, pătrundeți morcovii înăbușiți și curățați-i într-un robot de bucătărie.
Amestecați piureul de morcov în terci împreună cu oțetul de sherry și mierea și condimentați cu sare. Puneți terciul în boluri puțin adânci. Se acoperă cu semințele de dovleac prăjite, parmezanul ras și semințele de chimen zdrobite și se servește.