Păianjeni de broască țestoasă cu ouă de păianjen de ciocolată cu cafea și fistic
Turtle păianjeni cu cafea și fistic ciocolată Spider ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 932 calorii. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, zahăr brun, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de păianjen de ciocolată cu Mousse de Caramel-cafea, Ouă de zăpadă cu cremă de fistic și ciocolată, și Spooky Spider Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 24 forme mici de cupolă de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2
Pentru păianjenii de broască țestoasă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Întindeți pecanele uniform pe un covor de silicon pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se introduce la cuptor și se coace până se prăjește, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Combinați zahărul, zahărul brun, sarea, smântâna, siropul de porumb ușor și untul într-o cratiță mică și amestecați constant la foc mic până când zaharurile se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
Sifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați bicarbonatul de sodiu și creșteți căldura la mediu-mare, amestecând constant. Gătiti caramelul la 244 de grade F. înmuiați imediat fundul tigaiei fierbinți într-o baie de gheață pentru a opri gătirea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați vanilia și romul. Scoateți caramelul peste pecanele prăjite, astfel încât caramelul să fie împrăștiat peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Miere De Citrice
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Pentru ganache de cafea: într-o cratiță mică la foc mediu, caramelizați zahărul într-un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Încălziți crema, fleur de Sel și espresso măcinat în cuptorul cu microunde până când este fierbinte la atingere, 1 până la 2 minute. Adăugați cu grijă crema de espresso la zahărul gătit și aduceți-l înapoi la fierbere. Fiți foarte atenți la acest punct, deoarece zahărul va exploda imediat ce crema vine în contact cu zahărul. Pur și simplu continuați să turnați crema încet și amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol Espresso
Fleur De Sel
1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din California
10
Așezați ciocolata, mierea, untul și lichiorul de cafea într-un castron mare. Se strecoară caramelul peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Cafea
Stropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
11
Lăsați să stea timp de 30 de secunde, apoi amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile încep să cristalizeze. Pentru ganache de fistic: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb ușor la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Așezați untul, ciocolata albă și compusul de fistic într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
14
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
15
Lăsați să stea timp de 10 secunde, apoi amestecați pentru a combina. Îndoiți fisticul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
16
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile încep să cristalizeze. Pipe în cealaltă jumătate a cupolei coajă de ciocolată. Pentru cupolele de ciocolată: topiți ciocolata de acoperire și turnați în matriță, lăsați-o să stea 30 de secunde și turnați înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
17
Lasă-l să cristalizeze complet. Repetați cu toate matrițele. Introduceți ganache-ul de cafea în formele de ciocolată. Lipiți cele 2 jumătăți împreună cu ciocolata de acoperire topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
18
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.