Păianjeni de broască țestoasă cu ouă de păianjen de ciocolată cu cafea și fistic

Păianjeni de broască țestoasă cu ouă de păianjen de ciocolată cu cafea și fistic
Turtle păianjeni cu cafea și fistic ciocolată Spider ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 932 calorii. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, zahăr brun, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de păianjen de ciocolată cu Mousse de Caramel-cafea, Ouă de zăpadă cu cremă de fistic și ciocolată, și Spooky Spider Deviled Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 24 forme mici de cupolă de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Pentru păianjenii de broască țestoasă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Întindeți pecanele uniform pe un covor de silicon pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se introduce la cuptor și se coace până se prăjește, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Combinați zahărul, zahărul brun, sarea, smântâna, siropul de porumb ușor și untul într-o cratiță mică și amestecați constant la foc mic până când zaharurile se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați bicarbonatul de sodiu și creșteți căldura la mediu-mare, amestecând constant. Gătiti caramelul la 244 de grade F. înmuiați imediat fundul tigaiei fierbinți într-o baie de gheață pentru a opri gătirea caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați vanilia și romul. Scoateți caramelul peste pecanele prăjite, astfel încât caramelul să fie împrăștiat peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Pentru ganache de cafea: într-o cratiță mică la foc mediu, caramelizați zahărul într-un chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Încălziți crema, fleur de Sel și espresso măcinat în cuptorul cu microunde până când este fierbinte la atingere, 1 până la 2 minute. Adăugați cu grijă crema de espresso la zahărul gătit și aduceți-l înapoi la fierbere. Fiți foarte atenți la acest punct, deoarece zahărul va exploda imediat ce crema vine în contact cu zahărul. Pur și simplu continuați să turnați crema încet și amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
Fleur De SelFleur De Sel
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
10
Așezați ciocolata, mierea, untul și lichiorul de cafea într-un castron mare. Se strecoară caramelul peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
11
Lăsați să stea timp de 30 de secunde, apoi amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile încep să cristalizeze. Pentru ganache de fistic: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb ușor la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Așezați untul, ciocolata albă și compusul de fistic într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
14
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
15
Lăsați să stea timp de 10 secunde, apoi amestecați pentru a combina. Îndoiți fisticul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
16
Lăsați să stea la temperatura camerei până când marginile încep să cristalizeze. Pipe în cealaltă jumătate a cupolei coajă de ciocolată. Pentru cupolele de ciocolată: topiți ciocolata de acoperire și turnați în matriță, lăsați-o să stea 30 de secunde și turnați înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
17
Lasă-l să cristalizeze complet. Repetați cu toate matrițele. Introduceți ganache-ul de cafea în formele de ciocolată. Lipiți cele 2 jumătăți împreună cu ciocolata de acoperire topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
18
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.

Ingrediente

0(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari113Nuci de orice fel (tocate)zahăr brun, cernutzahăr brun, cernut907Nuci de orice fel (tocate)ciocolată de acoperire întunecatăciocolată de acoperire întunecată5(iarnă)lichior de cafea (recomandat: Kahlua)lichior de cafea (recomandat: Kahlua)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisirop de porumb ușorsirop de porumb ușor1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sirop de porumb ușorsirop de porumb ușor596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătatecireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătate4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătatecireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătate4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătatecireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătate11 kilogram de dovlecel,rom întunecat (recomandat: Meyer ' s)rom întunecat (recomandat: Meyer ' s)0(poate fi sau trece)fleur de selfleur de sel21Nuci de orice fel (tocate)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale454Nuci de orice fel (tocate)4 uncii ciocolată cu lapte, tocată aproximativ4 uncii ciocolată cu lapte, tocată aproximativ907Nuci de orice fel (tocate)nuci pecan, tocatenuci pecan, tocate2(iarnă)compus de fisticcompus de fistic28Nuci de orice fel (tocate)fistic, tocat aproximativfistic, tocat aproximativ0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)177Nuci de orice fel (tocate)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde227Nuci de orice fel (tocate)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde43Nuci de orice fel (tocate)linguri unt nesărat, temperatura camereilinguri unt nesărat, temperatura camerei50Nuci de orice fel (tocate)unt nesăratunt nesărat4(iarnă)(1/2 băț) unt nesărat(1/2 băț) unt nesărat2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier128Nuci de orice fel (tocate)ciocolată albă, tocată aproximativciocolată albă, tocată aproximativ1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sol espressosol espresso
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista