Nevoie de o supă pescatariană? Matt ' s Crab & Clam Bisque ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de crab, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Yam și Scoica Bisque, Biscuiți De Crab, și Biscuiți De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți margarina într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, țelina și morcovii; gatiti pana se inmoaie. Se amestecă făina, fulgii de ardei roșu și buruienile de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Mărar
Margarină
Morcov
țelină
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă în apă, cuburi de bouillon și sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bouillon Cube
Apă
3
Adăugați cartofii și condimentați cu piper negru; gatiti pana cand cartofii incep sa se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă laptele, carnea de crab și scoicile; se fierbe 15 până la 20 de minute.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.