Crabi Cu Coajă Moale Meuni Cormorbre
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 623 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, crabi vii cu coajă moale, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crabi crocanți cu coajă moale cu salată de fasole, Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime, și Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, sarea și piperul într-un vas superficial și înmuiați crabii 5 minute. Ridicați 1 crab din lapte, lăsând excesul să picure și dragați în făină. Scoateți excesul de făină și transferați-l într-o tavă. Repetați cu crabii rămași, aranjându-i în 1 strat ca acoperit.
Încălziți untul clarificat într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati crabi de la crabi, cu susul în jos, 2 minute. Întoarceți și saut până la maro auriu, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Transferați crabii într-un vas de servit.
Adăugați bucăți de unt în tigaie și gătiți până se rumenesc cu o aromă de nuci.
Adăugați sucul de lămâie și pătrunjelul (amestecul se va bule) și scoateți-l de pe foc.
Condimentați sosul cu sare și piper și stropiți peste crabi.
Dacă crabii pe care îi Obțineți sunt mai mari și nu se potrivesc cu 4 în tigaie, gătiți-i în loturi folosind unt mai clarificat.