Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime

Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime
Crabii cu coajă moale cu crustă de făină de porumb, cu sos tartar de coriandru-Lime, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal qt, acompaniament: sos tartar cilantro-lime, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime, Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime, și Crabi Cu Coajă Moale Meuni Cormorbre.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună Zara, ouăle, sarea și piperul și turnați într-un vas de 3 litri puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați crabi și înmuiați, acoperiți și răciți, 1 oră.
3
Încălziți suficient ulei pentru a măsura adâncimea de 2 inci într-o oală grea de 4 litri (aproximativ 4 inci adâncime) până la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Bateți împreună făina și făina de porumb și transferați într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Ridicați 1 crab din zară, lăsând excesul să picure și agitați în pungă pentru a acoperi cu făină. Scoateți excesul de făină și transferați-l într-o tavă. Repetați cu crabii rămași, aranjându-i în 1 strat ca acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
5
Crabi prăjiți, câte 2, întorcându-se la jumătatea prăjirii (aveți grijă la popping), până se rumenesc, 3 până la 5 minute. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scurgeți crabii pe prosoape de hârtie și serviți cu sos tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Dacă nu găsiți făină de tort cu creștere automată, puteți folosi 1 cană de făină universală sau de tort amestecată cu 2 lingurițe praf de copt și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
SareSare
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista