Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime

Crabii cu coajă moale cu crustă de făină de porumb, cu sos tartar de coriandru-Lime, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal qt, acompaniament: sos tartar cilantro-lime, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime, Crabi cu coajă moale cu crustă de făină de porumb cu sos tartar de coriandru-Lime, și Crabi Cu Coajă Moale Meuni Cormorbre.
Instrucțiuni
Bateți împreună Zara, ouăle, sarea și piperul și turnați într-un vas de 3 litri puțin adânc.
Adăugați crabi și înmuiați, acoperiți și răciți, 1 oră.
Încălziți suficient ulei pentru a măsura adâncimea de 2 inci într-o oală grea de 4 litri (aproximativ 4 inci adâncime) până la 375 F.
Bateți împreună făina și făina de porumb și transferați într-o pungă mare de plastic sigilabilă. Ridicați 1 crab din zară, lăsând excesul să picure și agitați în pungă pentru a acoperi cu făină. Scoateți excesul de făină și transferați-l într-o tavă. Repetați cu crabii rămași, aranjându-i în 1 strat ca acoperit.
Crabi prăjiți, câte 2, întorcându-se la jumătatea prăjirii (aveți grijă la popping), până se rumenesc, 3 până la 5 minute. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Scurgeți crabii pe prosoape de hârtie și serviți cu sos tartru.
Dacă nu găsiți făină de tort cu creștere automată, puteți folosi 1 cană de făină universală sau de tort amestecată cu 2 lingurițe praf de copt și 1/4 linguriță sare.