Crab-și-creveți Gazpacho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 91 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gazpacho alb portughez cu Crab, Gazpacho alb cu salată de Crab, și Gazpacho picant de roșii și pepene verde cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; amestecați sucul de legume, sucul de lămâie și oțetul. Acoperiți și răciți. Se amestecă crabul și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se serveste cu felii de bagheta si usturoi-planta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.