Crab Wasabi Pe Andive
Crabul Wasabi pe andive este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 16 porții. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de andive belgiene, crenguțe de coriandru, maioneză wasabi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crab Wasabi Pe Rețetă De Andive, Prăjituri de Crab wasabi de mărimea mușcăturii, și Salată de Crab Wasabi Lime în cupe de castraveți pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.