Crab Umplute Homar Rayna

Crab Umplute Homar Rayna
Crab umplute homar Raynan este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 133 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, carnea de crab, muștarul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Coada De Homar Umplute Cu Crab, Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice, și Somon Umplut Cu Crab Cu Sos De Homar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Fluturați cozile de homar tăind cu atenție o fantă în partea superioară, fără a tăia până la capăt. Întoarceți coada și tăiați cu grijă membrana strălucitoare fără a tăia carnea pe partea inferioară. Acest lucru va împiedica cozile să se onduleze în timp ce gătesc. Puneți cozile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati telina si ceapa verde in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, muștarul uscat și ardeiul cayenne. Folosind un tel de sârmă, amestecați încet laptele rece, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți din căldură. Se amestecă carnea de crab și firimiturile de pâine. Se amestecă amestecul de crab în cozile de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabiCrabi
5
Aranjați cozile pe grătarul preîncălzit și închideți capacul. Gatiti timp de 12 minute sau pana cand carnea de homar este opaca si amestecul de crab este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Regnard Grand Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Mare Nostrum
Mare Nostrum
O culoare galbenă cu accente verzi. Un buchet Fructat atât expresiv, cât și care amintește de fructele albe (piersici) susținute cu note minerale. Palatul este proaspăt și superb echilibrat între grăsime și aciditate. Finisajul este mineral și gurmand.
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista