Crab umplute homar Raynan este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 133 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, carnea de crab, muștarul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Coada De Homar Umplute Cu Crab, Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice, și Somon Umplut Cu Crab Cu Sos De Homar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Fluturați cozile de homar tăind cu atenție o fantă în partea superioară, fără a tăia până la capăt. Întoarceți coada și tăiați cu grijă membrana strălucitoare fără a tăia carnea pe partea inferioară. Acest lucru va împiedica cozile să se onduleze în timp ce gătesc. Puneți cozile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati telina si ceapa verde in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, muștarul uscat și ardeiul cayenne. Folosind un tel de sârmă, amestecați încet laptele rece, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De Muștar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din căldură. Se amestecă carnea de crab și firimiturile de pâine. Se amestecă amestecul de crab în cozile de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabi
5
Aranjați cozile pe grătarul preîncălzit și închideți capacul. Gatiti timp de 12 minute sau pana cand carnea de homar este opaca si amestecul de crab este incalzit.
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Regnard Grand Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.