Crab Umplute Homar Rayna
Crab umplute homar Raynan este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 133 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, carnea de crab, muștarul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Coada De Homar Umplute Cu Crab, Homar umplut cu Crab cu vinetă de citrice, și Somon Umplut Cu Crab Cu Sos De Homar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Fluturați cozile de homar tăind cu atenție o fantă în partea superioară, fără a tăia până la capăt. Întoarceți coada și tăiați cu grijă membrana strălucitoare fără a tăia carnea pe partea inferioară. Acest lucru va împiedica cozile să se onduleze în timp ce gătesc. Puneți cozile deoparte.
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati telina si ceapa verde in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, muștarul uscat și ardeiul cayenne. Folosind un tel de sârmă, amestecați încet laptele rece, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Scoateți din căldură. Se amestecă carnea de crab și firimiturile de pâine. Se amestecă amestecul de crab în cozile de homar.
Aranjați cozile pe grătarul preîncălzit și închideți capacul. Gatiti timp de 12 minute sau pana cand carnea de homar este opaca si amestecul de crab este incalzit.