Crab Rapid Mornay
Quick Crab Mornay este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 115 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, bulion de pui, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Crab Mornay, Forfetare Crab Mornay, și Croque-Madame, sos Mornay (șuncă la grătar și brânză Sandwich cu un ou prăjit și sos Mornay).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați supa și vinul sau bulionul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se amesteca si se incalzeste. Se amestecă 1/2 cană în ou; întoarceți-le pe toate în tigaie.
Așezați crabul într-un 1-qt puțin adânc. vas de copt; top cu amestec de supă.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 20 de minute sau până când blatul este ușor rumenit și brânza este topită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.