Crab prăjituri cu castravete savura
Crab prăjituri cu castravete savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pesmet condimentat italian, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Prăjituri de Crab Benedict cu gust de Avocado, Prăjituri de Crab cu gust de porumb la grătar, și Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oul și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare. Îndoiți carnea de crab. Formați amestecul în prăjituri de 18 (1 1/2 inch).
Încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Sotati jumatate din patties 1-2 minute pe fiecare parte pana se rumeneste. Repetați cu untul, uleiul și prăjiturile rămase.
Se servește cu gust de castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau