Crab picant în stil vietnamez cu tăiței de usturoi

Crab picant în stil vietnamez cu tăiței de usturoi
Nevoie de o felul principal pescatarian? Crabul picant în stil vietnamez cu tăiței de usturoi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 373 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cayenne, sare, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată Picantă De Ureche De Porc În Stil Vietnamez, Reteta de taitei de Crab (taitei de fasole mung prajiti cu Crab), și Baie picantă de Crab fierbinte în stil sud-vestic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, 1 linguriță. sare, 1 linguriță. piper și cayenne într-un castron mare. Se usucă bucățile de crab cu prosoape de hârtie și se aruncă (în loturi) cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
CrabiCrabi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți crabul și scuturați excesul de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
CrabiCrabi
3
Într-un wok sau o oală mare, încălziți 3 in. ulei la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Așezați prosoape de hârtie pentru scurgerea crabului și a usturoiului. Prăjiți crabul în loturi (nu aglomerați wok) până la auriu, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Folosind același ulei fierbinte, prăjiți usturoiul până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți usturoiul deoparte; răciți și aruncați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați 1 lingură. de sare și spaghettini. Gatiti pana cand se inmoaie la muscatura, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpaghettiniSpaghettini
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se scurge, se transferă într-un castron de servire și se aruncă cu unt și jumătate din usturoiul prăjit. Acoperiți și puneți-l într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Încălziți un wok sau o oală suficient de mare pentru a ține tot crabul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Adăugați 3 linguri rămase. ulei, ardei iute uscat și ghimbir. Gatiti, amestecand constant, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-Subţire-
13
Adăugați ceapă verde, ardei iute serrano și 1/2 linguriță rămasă. sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se ofileste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Adăugați sake și gătiți, amestecând, până când sake-ul se reduce cu aproximativ jumătate. Se amestecă crabul și se acoperă. Gatiti pana cand crabul este incalzit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
15
Scoateți capacul și gătiți, amestecând, până când se evaporă orice lichid. Se amestecă busuiocul, menta, coriandrul și restul de 1/2 linguriță. pepper. Gatiti, amestecand, pana cand ierburile s-au ofilit. Se amestecă usturoiul prăjit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
16
Transferați crabul într-un platou cald și serviți fierbinte, cu tăiței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista