Crab Louis

Crab Louis
Crab Louis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,85 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, roșii, maioneză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Crab Louis, Salată De Crab Louis Peste Avocado, și Salată De Crab Louis (Louie).

Instrucțiuni

1
Combinați crabul și țelina într-un castron mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați sosul de chili și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați 1 1/3 căni de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire. Completați fiecare cu 1/2 cană amestec de crab. Aranjați 3 pene de roșii și 1 pană de lămâie, dacă doriți, în jurul fiecărei salate; se presară cu ou tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
CrabiCrabi
OuăOuă
4
Se servește cu pansament.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista